SFO

SFO er åpen på skoledager fra kl.07.45 til skolestart, og fra skoleslutt og frem til kl.16.30.

Alle elever på 1-4 trinn kan søke om plass i SFO. Ved behov kan elever fra 5-7. trinn også søke om plass.

Tiden på SFO er elevenes fritid! Vi legger opp til ulik lek og fritidsaktiviteter tilpasset barnas behov og ønsker. Vi har et rikt utvalg av leker og spill! Barbie hus, en kiste full av BRIO tog, bøker og Donald er noe av det elevene kan boltre seg i på SFO.

Noen av de faste aktivitetene vi har er:

• Bamseuke - barna får ta med seg egne bamser som vi reparerer og bansasjerer
  • Juleverksted - barna får bake julekaker og lage julepynt
  • Julebord - barna blir servert pinnekjøtt og alt som hører til en god julemiddag, med påfølgende dessert. Lærerne Lars Martin og Lidvar spiller julesanger til oss - gitar, munnspill, bass og fiolin.
  • Karneval - elevrådet bidrar sammen med de voksne på SFO for å lage et supert karneval! Pinjata, limbo, diverse leker, pizzasnurrer og muffins.
  • Påske - Hobbyaktiviteter og jakten på påskeegget
  • Vår - vi sår og fyller vinduskarmene med argurker og diverse blomster
  • Sommerfest - På slutten av hvert år har vi en fest på uteområdet Ole Mathias plassen. Elevrådet bidrar på ulike måter. Vi har rebus, går på styleter, ansiktsmaling, singleker. Hamburger og is står på menyen denne dagen!

Fredager får barna et sunt og godt måltid. Den siste fredagen i måneden feires bursdagene som har vært i måneden som har gått, da får bursdagsbarnet velge mellom pølse i brød og grove vafler.